Val Gardena biedt actieve vakantie

Val Gardena biedt actieve vakantie 9

Wandelen in de bergen van Val Gardena

Geen zin om lui aan het strand te zitten dit jaar?  Misschien zit je wel het hele jaar op een bureaustoel achter een computer en wil je in je vakantie wel eens wat doen. Nou dan is Val Gardena de plek waar je moet zijn deze zomer. Gelegen in het hart van de Dolomieten (Italië) bieden ze je een actieve vakantie aan onder de naam ‘Val Gardena Active’.  Je kan dan bijvoorbeeld mountainbiken of wandelen door de bergen.

Val Gardena Active biedt jong en oud dagelijks tal van activiteiten en mogelijkheden voor een actieve zomervakantie in de bergen. Het wekelijkse aanbod varieert van historische en culturele excursies tot het leren bereiden van de lokale specialiteiten uit de meest culinaire regio van de Dolomieten. Daarnaast zijn speciale programma’s voor kinderen en mountainbike- en wandelactiviteiten.

Liever alleen op pad? Val Gardena Active stelt ook een activiteitenprogramma op maat samen. Met deze individuele programma’s geniet je met het hele gezin van een perfecte vakantie. Gasten die in een Val Gardena Active accommodatie verblijven, kunnen gratis of voor een gereduceerd tarief gebruik maken van alle activiteiten.

Wie zonder auto de regio wil verkennen, kan gebruikmaken van de vernieuwde Val Gardena Card. Deze kaart is dit jaar uitgebreid met de ‘Mobilcard Zuid-Tirol’. Hiermee kunnen gasten gratis, onbeperkt gebruik maken van de regionale bussen. Daarnaast biedt De Val Gardena Card ook gratis toegang tot alle 12 liften die in de zomer zijn geopend. De kaart is geldig tot 14 oktober 2012 en kan vanaf deze zomer ook voor 3 dagen worden aangeschaft. Voor volwassen is de kaart verkrijgbaar vanaf € 61,-. Voor kinderen zijn er speciale ‘Kids’ en ‘Junior’ tarieven.

Voor meer over het aanbod activiteiten ga je naar de website. Wil je meer weten over de Val Gardena Card klik dan hier.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.