Veel besparen met WildschönauCard

Veel besparen met WildschönauCard  8

Wandelen in Wildschönau

In het Tiroler Wildschönau vinden ze dat het maar is afgelopen moet zijn met de dure uitgaven tijdens vakantie. Om je te helpen minder uit te geven maar toch een leuke vakantie te hebben, komen ze met de WildschönauCard. Deze vakantiebestemming in de Kitzbüheler Alpen biedt vanaf de eerste nacht verblijf gratis een all inclusive kaart aan voor iedere vakantieganger. Naast alle dingen die je gratis krijgt met de pas kun je ook op veel activiteiten korting krijgen. Ideaal dus als je een klein vakantiebudget hebt, je hoeft eigenlijk alleen nog maar in de Alpen te komen.

Deze zomer ontvangt iedere gast gratis de WildschönauCard bij aankomst. De kaart biedt gedurende het verblijf (al vanaf één overnachting) gratis toegang tot Bergbahnen Markbachjoch en Schatzberg, Openluchtzwembad Wildschönau, tennisbaan Oberau, Bergbauernmuseum z’Bach Oberau, Silberbergwerk Thierbach, Houtmuseum Auffach en de handwerkmarkt. Onbeperkt deelname aan wandeltochten onder leiding van een gids en het kinderprogramma van de ‘Drachen Club’ op doordeweekse dagen zijn ook inclusief. Daarnaast geeft de WildschönauCard kortingen op activiteiten van aangesloten partners, zoals op een tandemvlucht bij de Paragliding school, mountain- en ebike verhuur of een gereduceerd tarief voor een bezoek aan het avonturenzwembad Wave Spa in Wörgl met een golfslagbad, sportbad, zwembad, grotrotsen, Romeinse sauna, Isla Sola en de L2, ‘s werelds eerste waterglijbaan met een dubbele looping.

Goed onderhouden wandelroutes (300 kilometer) brengen je naar hoogtes van 828 tot 2.309 meter. Mooie uitzichten zijn gegarandeerd bij de vele uitrustmogelijkheden. De wandelprogramma’s met gids, van maandag tot vrijdag, bestaan uit tochten van verschillende moeilijkheidsniveaus. De kabelbanen Markbachjoch en Schatzbergbahn brengen de gasten gratis naar boven. De bergstations zijn ideale uitgangspunten voor mooie wandelingen.

Onder het motto ‘heel Wildschönau is een speelplaats’ biedt de ‘Drachen Club’ deze zomer 5 dagen per week een afwisselend bergavontuurprogramma voor kinderen van 5 tot 14 jaar. Van brood bakken op de boerderij of schat zoeken op de Schatzberg tot hutten bouwen in de wildernis.

Voor meer informatie ga je naar de website.


Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.