Verrassingen aan de Zuiderzee

Verrassingen aan de Zuiderzee 9
Voor iedereen die deze zomer in Nederland blijft en tóch een avontuurlijke reis wil ondernemen is er nu het boek “32 verrassingen aan de voormalige Zuiderzee”. Het boek is geschreven door Marina Goudsblom en Marja Slinkert.

Tachtig jaar geleden werd de Afsluitdijk voltooid en een gedeelte van de Zuiderzee ingepolderd. 32 verrassingen aan de voormalige Zuiderzee neemt de lezer mee op een tocht en laat zien wat er is veranderd voor de mensen die hier aan het water wonen. Vissers en schippers komen aan het woord, evenals palingrokers, een vuurtorenwachter en hedendaagse middenstanders. Vergezeld van prachtige fotografie biedt dit boek een memorabele tocht langs het meer, dat eerst zee, maar daarvoor weer meer was.

32 verrassingen aan de voormalige Zuiderzee is de opvolger van 43 Waddeneilanden en 618 kilometer kust dat ook gemaakt is door Marina Goudsblom. Zij is fotograaf voor diverse lifestylebladen en maakte voor Kosmos Uitgevers eerder ook Vinazza en Zonnig. Goudsblom en Slinkert werken regelmatig samen aan sterke producties. Slinkert schrijft ook interviews voor de WAT?! krant, een tijdschrift voor jongeren die Wonen met een Ander Thuis.

32 verrassingen aan de voormalige Zuiderzee
Auteurs:Marina Goudsblom en Marja Slinkert
Papieren band
ISBN:9789021552323
Prijs:€19,95

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.