Wat wordt de zomerhit?


Er is onlangs een website gelanceerd die de zomerhits van dit jaar inventariseert, maar die ook de mogelijkheid biedt om terug te bladeren in historische zomerhits. Wie kent ´Pour un flirt´ nog? De maker(s) omschrijven de site zelf zo: “Zomerhit.com is de website die zich richt op zomerhits. Op zomerhit.com gaan we op zoek naar de ultieme zomerhit van 2012. Wordt het dit jaar een voetbalhit? Wordt het dit jaar een landelijke zomerhit of toch weer een internationale mega hit? Op zomerhit.com verschijnen dagelijks de nieuwste zomerhits. U kunt hier uw stem op uitbrengen. Wekelijks vallen er zo zomerhits af, waarna de ultieme zomerhit van 2012 over blijft!”. Meer via www.zomerhit.com

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.