Win een reis rond de wereld

Win een wereldreis met je beste reistip

De zomervakantie begint alweer bijna. Vlak voordat je weggaat krijg je vaak nog veel goedbedoelde tips van familie en vrienden. Dingen zoals “denk eraan dat je je kleren oprolt in je koffer, dan kreuken ze niet” of “zoek vooraf uit waar je hotel ligt, dat scheelt veel frustratie”. Je haalt misschien al jaren je schouders op bij al deze adviezen en doet toch lekker wat je zelf wil maar ik zou deze zomer iets beter luisteren. De gouden reistip is namelijk een wereldreis waard.

Djoser heeft namelijk een actie. Plaats je beste reistip op hun Facebook-pagina en win daarmee een wereldreis. De reistip met de meeste ‘likes’ wint. Laat al je Facebook- en Twittervrienden dus weten dat jij een leuke tip hebt geplaatst op onze pagina, om zoveel mogelijk ‘likes’ te verzamelen. Dan maak jij kans op een ticket rond de wereld of een van de drie reischeques ter waarde van 500 euro. De actie loopt tot 11 juli, dus je moet wel opschieten.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.