Win met je kennis van Frankrijk

Win met je kennis van Frankrijk 9
Het vakantiegeld is altijd weer sneller op dan je verwacht. Elke Dag Vakantie.nl geeft daarom in samenwerking Plus France 3 x 50 euro weg. Contant! Toch altijd weer goed voor een extra pretparkkaartje of een etentje! Daarvoor moeten deelnemers hun kennis van de nieuwste site over Frankrijk benutten en Elke Dag Vakantie.nl liken op Facebook. In vijf minuten kun je vijftig euro rijker zijn…

Om Nederlandse vakantiegangers niet alleen te inspireren, maar ook te stimuleren hun kennis en ervaringen over Frankrijk te delen, is een nieuwe vakantiewebsite gelanceerd. Plus France (www.plusfrance.com) geeft vakantiegangers tips rond verschillende thema’s – kamperen, naturisme, natuur, fietsen, kust, steden, cultuur, gastronomie en wijn – voor hun vakantie, minibreak of stedentrip. Bezoekers kunnen ook zelf tips achterlaten. Daardoor wordt niet alleen een dialoog op gang gebracht, maar is Plus France ook een transparant online platform.

Even helemaal los van je drukke leven, geen verplichtingen & geen gehaast. In Frankrijk kom je op de campings helemaal tot rust. Geniet van het lekkere weer, de natuur en leer het land écht kennen. Er is keuze uit alle soorten campings, van vijf sterren luxe tot kamperen op de boerderij of op een kleine rustieke camping. Voor kinderen is kamperen een avontuur. De hele dag buiten, één zijn met de natuur en nieuwe dingen ontdekken. Kamperen kan net zo luxe zijn als jij dat wilt. Het leven ziet er op de camping heel anders uit dan thuis! Veel campings hebben speciale programma’s voor kinderen, zodat de ouders ook lekker kunnen ontspannen. Kies zelf voor het gebied waar je wilt verblijven en laat je verrassen door wat Frankrijk te bieden heeft. Voor meer informatie over dit onderdeel: www.plusfrance.com/kamperen

Wat moet je doen om kans te maken op 50 euro?

  1. Geef op www.facebook.com/elkedagvakantie antwoord op de vraag: “Hoeveel thema’s worden behandeld op de site www.plusfrance.com?” (en als je slim bent verdiep je je meteen in het thema dat je interesseert…)
  2. Like ons op Facebook, zodat we met je in contact kunnen komen als je een van de winnaars bent. Bovendien blijf je dan op de hoogte van de belangrijkste berichten van Elke Dag Vakantie.nl. Heb je geen Facebook? Je kunt je antwoord ook mailen naar nieuws@elkedagvakantie.nl met vermelding “Actie PlusFrance”.
  3. De winnaars krijgen 50 euro contant op hun rekening gestort. Deze actie komt tot stand in samenwerking met Atout France.
  4. Deze actie loopt tot en met 31 juli 2012. We nemen zsm daarna contact op met de winnaars. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.
  5. Succes!
Win met je kennis van Frankrijk 10

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.