3 op reis naar Thailand

Waarschijnlijk als lokkertje voor het nieuwe seizoen werd via BNN al een 15 minuten durende reportage online gezet van Dennis die Thailand bezoekt. Als begeleidende tekst stond er onder andere: “Koh Samui, Koh Phangan en Koh Tao zijn bij toeristen zeer populair. Ondanks de drukte is het nog steeds zeer goed vertoeven op deze drie prachtige eilanden. Doordat de eilanden vrijwel het hele jaar door temperaturen hebben van boven de 20 graden Celcius kun je er altijd goed vertoeven. Koh Tao wordt ook wel schildpadeiland. Niet alleen omdat hier verschillende bedreigde schildpadsoorten leven maar ook omdat de vorm van het eiland op een schildpad lijkt. Koh Tao staat verder bekend als een duikeiland maar er is ook ander avontuur op te zoeken op het eiland. Zoals cliff-springen, abseilen of klimmen.”

[ADVERTENTIE] Bent u na het zien van deze uitzending ook nieuwsgierig geworden naar al het moois dat Thailand te bieden heeft? Bekijk dan eens de prijzen van last minutes naar Thailand. Zo kunt u relatief voordelig genieten van Koh Samui, Koh Phi Phi en alle andere schitterende Thaise eilanden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.