App voor vakantieveilingen

App voor vakantieveilingen 9

Een blik van de app.

VakantieVeilingen.nl presenteert een vernieuwde app waarmee het voor consumenten gemakkelijker wordt om veilingen te beheren, de ontwikkelingen bij lopende veilingen in de gaten te houden, veilingen in de buurt (binnen een straal van 15 kilometer) te vinden en favoriete veilingen te delen met vrienden via Facebook en Twitter. Het afrekenen van gewonnen veilingen kan vanaf nu ook via de app. De nieuwe app is beschikbaar voor iPhone, iPad, iPod Touch en Android.

Gebruikers kunnen in de nieuwe app ‘bladeren’ door verschillende categorieën zoals ‘dagje weg’ en ‘avondje uit’ en door diverse veilingen ‘swipen’ om inspiratie op te doen. De vernieuwde app heeft daarnaast een zoekfunctie om gericht te kunnen zoeken op bijvoorbeeld concertkaarten, een hotelovernachting of tickets voor een pretpark. Door de app met de Facebook-account van de gebruiker te koppelen, kan deze op zijn of haar timeline favoriete veilingen delen met vrienden.

Wie eenmaal een veiling heeft gewonnen, ziet deze terug onder ‘Mijn Veilingen’. Daar staan ook de veilingen waarop de gebruiker geboden heeft, maar niet binnen heeft kunnen halen. Voor iPad komt daar nog een functionaliteit bij. In een speciaal dashboard worden alle veilingen waaraan de gebruiker op dat moment deelneemt, naast elkaar gezet. Zo is het mogelijk om real-time in de gaten te houden wanneer je overboden wordt. De gewonnen veilingen kunnen daarna betaald worden met onder andere iDEAL en Paypal. De waardebon of de e-tickets van de gewonnen veiling kunnen nu via ‘Mijn Veilingen’ worden gedownload. In een geplande update zullen deze gegevens ook uiteindelijk in de app terug te vinden zijn.

“Met deze vernieuwde app willen we onze bezoekers betere prestaties garanderen en meer gebruiksgemak bieden”, stelt Marc Muller, CEO van VakantieVeilingen.nl. “We blijven de aankomende tijd nieuwe toepassingen toevoegen om onze app-bezoekers van het meest optimale gebruiksgemak te kunnen blijven voldoen.

De VakantieVeilingen.nl app is gratis verkrijgbaar via de App Store en Google Play.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.