Babyluipaard geboren in Amersfoort

De luipaardbaby en zijn of haar moeder

Dierenpark Amersfoort heeft er een weer een kleintje bij. Zondag is er een luipaard geboren! De kleine is een broertje of zusje van de vorig jaar geboren zoon. De dierverzorgers van DierenPark Amersfoort zijn erg blij met de geboorte: ‘De geboorte van een luiaard komt niet vaak voor in dierentuinen.’ Wie het kleintje wil komen bekijken moet wel goed zoeken in het donker. In het verblijf De Nacht is het overdag donker, zodat de nachtdieren wakker zijn. Het jong zal zich naar verwachting zo’n zes maanden aan zijn moeder vasthouden.

Kijk voor openingstijden om de babyluipaard te gaan bewonderen op de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.