Bent u toe aan vakantie?


Hoewel nu een groot deel van Nederland vakantie heeft, is de andere helft nog gewoon aan het werk. Nog niks geboekt? Het blad Psychologie heeft een test gemaakt om te kijken hoe zeer je toe bent aan vakantie. De redactie schrijft over de test: “Heerlijk, bijna vakantie. Niets zo fijn als dagdromen over wat we gaan doen in die zee van tijd: wandelen in de natuur, uitwaaien met de kinderen, uitgebreid tafelen op dorpspleintjes of eindelijk dat spannende boek lezen. Sommigen genieten echter meer van de voorpret, dan van de vakantie zelf. Hoe zit dat bij u?” De test is hier te vinden.

Het blad geeft ook tien tips om uitgerust aan de vakantie te beginnen: “U gaat met vakantie; dat wil niet zeggen dat u zich vooraf uit de naad moet werken. Begin op tijd met nee zeggen en neem in de weken voor uw vakantie geen nieuwe, grote klussen meer aan.”

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.