Bewust relaxen in hangmat

Bewust relaxen in hangmat 9

De MoreThanHip XXL-hangmatten

Het echte vakantiegevoel kom wel naar boven als je lekker in de tuin in een hangmat kan liggen. En wat het nog beter maakt is dat die hangmaat klimaatneutraal en eerlijk geproduceerd is. Dus de natuur waar je zo van geniet heeft geen schade gehad van de productie van je hangmaat. Dat is pas zorgeloos en toch bewust relaxen.

Deze hangmatten zijn gemaakt van parachutestof. Dit is niet alleen licht en sterk maar ook luchtdoorlatend, wat zorgt voor een natuurlijke ventilatie en een optimaal ligcomfort. Het doek van 260 x 210 cm biedt ruimte genoeg voor twee of meer personen. Daar is de XXL-hangmat sterk genoeg voor, want de nylon parachutestof en de driedubbel gestikte naden vormen een ijzersterke combinatie, die minstens 180 kilo kan dragen. De totale lengte inclusief ophanghaken is 290 cm.

Ook erg handig: de stof is dun en licht, waardoor de hangmat na gebruik snel is terug te rollen in het zakje dat aan de hangmat vast zit. Je hebt dan een compact pakketje van slechts 650 gram. De XXL-hangmat is daardoor een goede reishangmat. Maar ook bij gebruik thuis in de tuin of op het balkon neemt de hangmat slecht weinig opbergruimte in.

MoreThanHip XXL-hangmatten worden op eerlijke wijze gemaakt in Indonesië, in een kleinschalig atelier. De werknemers worden naar lokale omstandigheden goed betaald en zijn door de werkgever verzekerd voor ziektekosten. Tevens zijn de hangmatten klimaatneutraal gemaakt via het Hivos Klimaatfonds. De CO2-uitstoot van de productie en het transport van de hangmatten is hiermee gecompenseerd en wordt geïnvesteerd in kleinschalige projecten voor hernieuwbare energie in ontwikkelingslanden.

De MoreThanHip XXL-hangmatten zijn leverbaar in verschillende kleurencombinaties van gedekt – camouflage – tot vrolijk en uitbundig voor € 49,95 krijg je er een thuisgestuurd (geen verzendkosten in Nederland). Meer informatie is te vinden op de website.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.