Cilly Dartell gaat ‘wingwalken’ op Texel

Cilly Dartell gaat ‘wingwalken’ op Texel 9

Cilly Dartell gaat wingwalken op Texel

Cilly Dartell, bekend als presentatrice van Hart van Nederland, gaat tijdens de LeaseWeb Texel Airshow wingwalken. Ze gaat boven op de vleugels van een Boeing Stearman tweedekker staan en een paar rondjes vliegen boven Texel Airport. Hierbij wordt ze geholpen door het professionele Breitling Wingwalking team. Deze stunt gaat zij morgen, 27 juli, om 12.30 uur uitvoeren tijdens de show op vliegveld Texel.

Cilly wingwalking act is het resultaat van haar jarenlange betrokkenheid met de luchtvaart en speciaal met het vliegveld Texel. Cilly Dartell en haar familie zijn al meer dan vijfentwintig jaar regelmatig te gast bij havenmeester Ed de Bruijn en zijn familie.

De LeaseWeb Texel Airshow is de grootste Nederlandse airshow in 2012 en staat dit jaar in het teken van het 75-jarig bestaan van het vliegveld. Tijdens het evenement op zaterdag 28 juli zullen bijzondere demonstraties worden gegeven door tientallen vliegtuigen en helikopters uit heel Europa.

Voor meer informatie ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.