Curaçao blijkt populaire singlebestemming

Curaçao is een populaire singlevakantiebestemming

Een maand geleden zijn Kras.nl en datingwebsite Relatieplanet begonnen met de website Relatieplanetsinglereizen.nl begonnen. Op deze website kun je, als single, een vakantie boeken om weg te gaan met andere singles. Op deze manier kun je je match vinden op vakantie. Na de eerste maand blijkt dat Curaçao het meest geboekt is onder de vakantiegangers maar ook Turkije en Berlijn zijn populair.

De keuze voor Curaçao verrast Thomas Boonstoppel, woordvoerder van de datingsite, overigens niet: “De vraag van Relatieplanetleden om singlereizen te kunnen boeken gaf de doorslag voor ons om deze samen met KRAS.NL te gaan organiseren. Ook bij die vragen werden bestemmingen op de Antillen al veel genoemd als must haves in het aanbod.”

Navraag bij het Curaçao Toeristen Bureau bevestigt de aantrekkelijkheid van het eiland voor singles. Zo zijn er veel culturele evenementen waar men elkaar ontmoet, is het Carnaval een van de gezelligste hoogtepunten in het jaar en kunnen singles op bestemming natuurlijk genieten van wit zand, helder blauw zeewater en zonnig weer.

“De nieuwe reizensite van Relatieplanet is geschikt voor iedereen die van reizen en beleving houdt en samen met een groep gelijkgestemden op vakantie wil. Relatieplanetsinglereizen.nl heeft óók reizen op individuele basis geselecteerd die uitstekend geschikt zijn om als single te maken, zoals bijvoorbeeld Blue Cruises en All Inclusive vakanties in Turkije.” zegt Thomas Boonstoppel.

Het tropische eiland Curaçao is een van die bestemmingen. Het eiland bevindt zich in het zuidelijke deel van de Caribische Zee op slechts 9 uur vliegen vanaf Amsterdam. Het zonnige weer in Curaçao nodigt uit om lekker buiten te zijn. Neem een duik vanaf een van de tropische strandjes met leuke mede-singles of ga zeilen, surfen of snorkelen. Ga dansen op het gezellige Mambo Beach of lekker eten met een nieuwe vlam bij de talrijke heerlijke restaurants die Curaçao rijk is. En misschien ontmoet je de ware, anders heb je in ieder geval een leuke vakantie gehad.

Voor meer informatie kijk je op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.