Duik in de historie van New York

Duik in de historie van New York 11
Nog op zoek naar een leuk boek voor de vakantie? Op 10 juli verschijnt ‘New York’ van Edward Rutherfurd. Uitgever De Fontein hierover: “Er is geen stad die meer tot de verbeelding spreekt dan New York. De stad is veel bezongen, veel besproken, maar zelden zo compleet en indrukwekkend beschreven als in deze roman. Als lezer begin je je wandeling door de geschiedenis van New York in de tijd van Peter Stuyvesant en volg je steeds enkele tot de verbeelding sprekende families, zodat je de stad zich door hun ogen ziet ontwikkelen tot wat die nu is. Wandel door Central Park, over Fifth Avenue en over The Brooklyn Bridge. Lees over het New York van de Indiaanse nederzettingen van Manhattan en het Nederlandse Nieuw-Amsterdam tot de Engelse overname, van de Onafhankelijkheidsoorlog, de grote beurskrach van 1929 en de bouw van het Empire State Building tot de nadagen van 9/11. New York laat een onuitwisbare indruk achter.”

Over de auteur
Edward Rutherfurd is de auteur van een aantal grote bestsellers, waaronder Sarum en Londen. Zijn boeken zijn vertaald in twintig talen. Prijs: € 27,50, ISBN: 9789026129476.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.