Eerste Harrods Hotel in Kuala Lumpur

De skyline van Kuala Lumpur wordt een hotel rijker

Harrods, die naam komt je bekend voor maar niet van hotels. We kennen allemaal het Harrods warenhuis in Londen en de Harrods group heeft meer bezigheden, maar nu gaan ze die uitbreiden met een hotel. Het allereerste Harrods Hotel komt in Kuala Lumpur.

In 2013 wordt met de bouw van het 500 miljoen euro kostende project in de Maleisische hoofdstad begonnen. Het Harrods Hotel zal bestaan uit een 7-sterren hotel met 250 tot 300 kamers, serviced apartments en retail.
Op de tekentafel liggen ook de plannen voor een Harrods Hotels in Londen klaar. Daarnaast staan wereldsteden als New York, Parijs, Beijing en Shanghai op het verlanglijstje van eigenaar Qatar Holding.

Dr. Hussain Ali Al-Abdulla, vicevoorzitter van Qatar Holding, over het project: “We willen meer investeren in Maleisië, omdat we verwachten dat de lokale economie de komende twee jaar met ca. vijf procent per jaar zal groeien, mede dankzij de politieke stabiliteit en een versterkte munteenheid (ringgit). We blijven investeren in hotels in Maleisië, want het is een goede bestemming voor toerisme en heeft veel te bieden.”

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.