Explore Tanzania bestaat 10 jaar

De Udzungwa Mountains in Tanzania

De reisorganisatie Explore Tanzania heeft reden voor een feestje, ze bestaan 10 jaar. Om dit jubileum te vieren hebben ze een nieuwe website gelanceerd. En speciaal voor deze gelegenheid heeft de eigenaresse Marjolijn Duller-Pronk een 10- daagse reis samengesteld om het afrikaanse land te ontdekken. De reis bestaat uit een safari in het zuiden van Tanzania, gevolgd door een strandvakantie op Mafia

Marjolijn: “Het is heel bijzonder dat we nu tien jaar bestaan. Doordat ik opgegroeid ben in Tanzania, heb ik mijn hele leven lang al een speciale relatie met het land. Fantastisch dat ik mijn ervaringen op deze manier ook met anderen kan delen. Het is ons doel om reizigers het veelzijdige en gastvrije gezicht van het Afrikaanse land te laten zien. Van de ultieme safari in het ruige binnenland tot de mooiste stranden van de eilanden Zanzibar, Pemba en Mafia.”

De website van de reisorganisatie is in een nieuw, fris jasje gestoken. “Na tien jaar vonden we het tijd voor een andere huisstijl. Daar hoort natuurlijk ook een nieuwe website bij. We hebben ons laten inspireren door het mooie landschap van Tanzania”, vertelt Marjolijn.

Voor meer informatie over de jubileum reis of de organisatie ga je naar de website.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.