Grolsch geeft festivalkaarten weg

Grolsch geeft festivalkaarten weg 9

Grote Grolsch QR-code bij de aftrap van de Festival Challenges

Kaarten voor Lowlands zijn al lang uitverkocht, en kaarten voor andere grote festivals zijn gewoon heel duur. Wil je alsnog de festivals meemaken en genieten van de sfeer en livemuziek? Grolsch geeft je de kans om alsnog te gaan via de Festival Challenges. Je kan meedoen via de Grolsch app of via hun Facebook-pagina.

Maar hoe werkt het?
Op verschillende momenten worden Festival Challenges bekend gemaakt die naar een Grolsch code leiden. Deelnemers kunnen deze QR-code scannen, de virtuele beugel ploppen en zo kans maken op festivalkaarten of een extra beleving tijdens één van de festivals. De Festival Challenges lopen tot en met 24 augustus 2012 waarbij in totaal 850 kaarten worden weggegeven.

Festival Challenges
Om fans deze beleving dit jaar weer te geven komt Grolsch met Festival Challenges, de opvolger van Grolsch Lowleaks. Je maakt kans op festivalkaarten door QR-codes te vinden. Deze Grolsch codes zijn verstopt op verschillende plekken: online, maar ook op bierviltjes, posters, t-shirts en zelfs via pop- up beaming. Het is aan de fans om ze te vinden, te scannen met de Grolsch app en de beugel te ploppen. Iedereen die de code scant en de beugel plopt maakt kans op kaarten. Ook zijn er Challenges te vinden op de festivals zelf, waarbij men door het scannen van de codes op de iconische Beugelbar en de kleding van het Grolsch personeel onder andere een VIP upgrade of backstage tour kan winnen.

Om aan Festival Challenges mee te kunnen doen moeten festivalfans wel eerst de Grolsch app downloaden op hun smartphone via de app store om de code te scannen. De mobiele app is gratis en speciaal ontwikkeld voor Festival Challenges voor zowel de iPhone als Android. Grolsch stuurt de deelnemers via deze app de Challenges die hen vervolgens naar de Grolsch code leidt. Voor elke Challenge wordt een nieuwe code aangemaakt.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.