Kenya Vision 2030 komt in zicht

Kenya Vision 2030 komt in zicht 9

De opening van De Impala Eco Lodge is een stap in de Kenya Vision 2030.

De opening van De Impala Eco Lodge is een grote stap voor het toerisme in Kenia. Doordat de Lodge zijn deuren geopend heeft komt het bereiken van de Kenya Vision 2030 steeds dichterbij. De Kenya Vision 2030 is een plan waar afspraken zijn gemaakt die  het toerisme in Kenia verbeteren en milieu vriendelijker maken. Het plan van Kenya Wildlife Service zorgt ervoor dat er in het natuurparken geïnvesteerd kan worden in toeristenvoorzieningen zonder dat de natuur er last van heeft.

De opening van de Impala Eco lodge is een zeer belangrijke stap in de realisatie van Kenya Vision 2030. De lodge is gelegen in het Kisumu Impala Sancutuary reservaat en beschikt over 12 kamers inclusief 6 luxe-, 4 standaard- en 2 familiekamers, allen met uitzicht op het indrukwekkende Victoriameer. De kamers zijn voorzien van de laatste snufjes en beschikken allemaal over een gratis wifi verbinding. Tot slot ligt het vernieuwde Kisumu International Airport op slechts 10 kilometer afstand waardoor de lodge makkelijk bereikbaar is.

Het Kisimu Impala Sanctuary reservaat herbergt luipaarden, hyena’s, bavianen en olijfgroene meerkatten. Verder biedt het reservaat grasland voor nijlpaarden en is een leefgebied voor tal van kleine zoogdieren en vogelsoorten, waaronder de visarend. De voltooiing van de luxueuze lodge is een voorbeeld voor de ontwikkeling van toeristische voorzieningen in het hele land. Het levert een grote bijdrage aan de inspanningen en de herpositionering van het West-Kenia Tourism Circuit, dat onderdeel uitmaakt van de Kenya Vision 2030.

Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.