Kies de perfecte bikini

Kies de perfecte bikini 9

Een mooie bikini draagt bij aan je vakantieplezier

De zomer is weer begonnen en daarmee de voorbereidingen voor de vakantie. Een van de belangrijkste dingen is dan je zwemkleding. Want wat staat nou mooi? De zoektocht naar de perfecte bikini begint meestal al weken voordat je vertrekt en is lang niet altijd succesvol. Bij Libelle snappen ze dit probleem en daarom geven ze een paar tips om de perfecte bikini te vinden. Dan kun jij ook zelfverzekerd over het strand of langs en zwembad flaneren.

Op libelle.nl staan verschillende tips om er beter uit te zien in een bikini. Wil je bijvoorbeeld je benen langer laten lijken? Dan moet je zorgen dat je bovenlichaam opvalt. Dit doe je door een topje te kiezen met print of ruches. Of wil je je brede schouders verbergen? Dan moet je  niet kiezen voor een strapless top want die zorgen er juist voor dat de aandacht op je schouders gevestigd wordt. Voor meer tips kun je het artikel lezen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.