Lawaai op camping of in hotel?

Lawaai op camping of in hotel? 9
Iedere toerist heeft het wel eens meegemaakt. Je bent op reis en overnacht in een hotel of op een camping en de mensen om je heen maken (te veel) lawaai. Terwijl jij wilt slapen doen anderen ‘gymnastische oefeningen’ of ze proberen een krat pils samen met André Hazes te legen (echt gebeurd op een camping in Italië!). Nu kun je je natuurlijk gaan liggen ergeren of bonken op muren, maar meestal helpt dat maar kort. Als je een iPhone hebt is er nu een handige gratis app om dit soort omgevingsgeluiden de maskeren.

Sleep Bug bevat “white noise”, zoals de Engelsen dat noemen. Je kunt onder andere kiezen uit de golfslag van het strand, jungle geluiden, bos geluid, geluid uit een Zen-tuin en nog een paar (de betaalversie biedt nog meer geluiden, maar de plus daarvan ontgaat me helemaal). Door het geluid van de zee vrij hard aan te zetten heb je een monotoon geluid waar je je op kunt focussen en verdwijnen de storende geluiden uit de omgeving naar de achtergrond en kun je op een prettige manier in slaap vallen. Je kunt de app ook zo instellen, dat ie na een uur of meer vanzelf uitgaat.

De app Sleep Bug is hier te downloaden.

0

No Responses

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.