Lego-modellen verstopt in Dierenpark Emmen

Een legopoppetje verstopt in Dierenpark Emmen

Dierenpark Emmen en Lego zijn gaan samenwerken. Hun eerste activiteit is een speurtocht naar 15 legopoppetjes in het dierenpark. Je moet ze ontdekken en dan aankruisen op de kaart. Het is de bedoeling dat je alle Lego-modellen vindt, hiermee kun je vrijkaarten winnen voor Legoworld in Zwolle.

Die modellen zijn op 3 juli veilig in het park aangekomen. Medewerkers van het park hadden al diverse leuke, moeilijke plekjes bedacht, waar ze alles zouden verstoppen. Onder water tussen koralen misschien of tussen exotische tropische planten? Nu moesten ze kiezen voor welke plek een bepaald blok of figuur het meest geschikt is.

Daarbij moet met veel bijzondere voorwaarden rekening worden gehouden. Een belangrijke is natuurlijk, dat de dieren de Lego niet te pakken kunnen krijgen. Dat gaat ten koste van de speur-actie, want dan valt er niets meer op een plattegrond aan te kruisen. Daarmee wordt ook voorkomen, dat dieren de Lego-modellen kapot maken en zich er aan bezeren.

Gelukkig zijn alle problemen opgelost en staan de diverse Lego-modellen nu te wachten om ontdekt te worden. Speurneuzen kunnen vanaf 7 juli in Dierenpark Emmen op zoek naar de 15 verstopte Lego-modellen.
Voor meer informatie ga je naar de website.

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.