‘Lopend buffet’ bij vierdaagse

'Lopend buffet' bij vierdaagse 9
Hoewel er natuurlijk het nodige weggehapt wordt tijdens de vierdaagse van Nijmegen (en heus er zijn mensen die dat sportieve evenement als een vakantie beschouwen!) zal niet iedereen hetzelfde beeld hebben bij het begrip ‘lopend buffet’. Toen de 96ste editie van de Nijmeegse Vierdaagse vandaag van start ging besloot voedingsmiddelenfabrikant Bolletje de ruim 40.000 wandelaars namelijk op een Lopend Buffet te trakteren. Een buffet dat, in het kader van de Vierdaagse, ook daadwerkelijk met de deelnemers meeliep. Twee Almelose bakkers droegen een tafel vol ontbijt- en lunchproducten over het parcours. En voorzagen wandelaars die toe waren aan nieuwe energie van ontbijtkoek, rijk belegde beschuiten en crackers en koekjes. Of het lopend buffet heeft bijgedragen aan betere eindtijden is niet bekend. Maar dat de wandelaars er ‘lekkerder’ door hebben gelopen staat vast. Het programma van de vierdaagse en de bijbehorende feesten is hier te vinden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.