Ludieke actie Safaripark Beekse Bergen

Ludieke actie Safaripark Beekse Bergen 9

Vlieg naar ‘Afrika’ in 45 minuten

Safaripark Beekse Bergen heeft nu wel een hele opmerkelijke actie via Vliegensvlugafrika.nl. Je kan in 45 min naar Afrika vliegen. Je vliegt natuurlijk niet echt naar Afrika maar van Lelystad naar Eindhoven. Maar in de savanne van de Beekse Bergen waan je jezelf in Afrika. De vliegreis kost  €269,- voor drie personen, hier zit ook transfer en entree bij.

Op 27 juli vertrekken de eerste drie feestelijke vluchten. De eerste stoelen in het vliegtuig worden cadeau gedaan aan een aantal gelukkige winnaars. Een Afrikaanse piloot deelt de aankomende weken namelijk gratis tickets uit in diverse grote steden. Daarnaast maakt iedereen die een dagticket Afrika op eigen vervoer bestelt via de website kans op een gratis vliegticket.

Via de website worden ook volledig verzorgde vakanties of deelpakketten aangeboden zoals een safari (per auto, boot, te voet en per bus) door Afrikaans natuurgebied voor 21 euro of een kanosafari over het beroemde Victoriameer.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.