Met Lonely Planet naar de spelen

Met Lonely Planet naar de spelen 9

Op verschillende plekken kun je dicht bij het Olympisch stadion in Londen komen, maar (uiteraard) staan er wel hekken.


De reisgidsen van Lonely Planet lijken overal een antwoord op te hebben. Ook deze zomer kunnen ze weer goed van pas komen als je van plan bent om naar de Olympische spelen in Londen te gaan. Ze hebben een website vol met informatie voor de locals en de vakantiegangers. Op deze website vindt je veel tips om het beste van je zomer te maken. Je vindt er bijvoorbeeld de beste plaatsen om te eten dichtbij de Olympische stadions, advies voor mensen met een handicap en hoe je de spelen het beste kan meemaken zelfs als je geen kaartje hebt.

Maar ook voor de mensen die wel naar Engeland willen deze vakantie maar de Olympische spelen liever ontlopen hebben ze een uitkomst. Ze hebben verschillen e-books, allemaal met een ander thema. Op deze manier kun je Engeland ontdekken naar je eigen interesse. Culture Vulture Britain is een gids waarin je de beste festivals, musea en theaters van Engeland vindt. Voor de toerist die van eten houdt hebben ze de Tasty Britain, zo kun je de beste restaurants vinden. Voor meer informatie en alle e-books bij elkaar ga je naar de website.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.