Nationaal Onderwijsmuseum is verhuisd

Het Nationaal Onderwijsmuseum heeft een nieuwe locatie

Het Nationaal Onderwijsmuseum is verhuisd naar Dordrecht. Op dit moment zit het museum nog op een tijdelijke locatie omdat de de nieuwe locatie De Holland nog niet klaar is. Het museum is daarom ook gesloten behalve voor speciale activiteiten en evenementen. Via de website is te volgen hoe het gaat met het renoveren van de nieuwe locatie. Daarnaast zijn ze deze zomer een paar keer speciaal open voor kinderen.

Zomerse activiteiten voor kinderen
Het museum is dicht maar niet gesloten! Van 30 juli t/m 10 augustus kunnen kinderen komen spelen op het schoolplein van het Nationaal Onderwijsmuseum tijdens Jeugdvakantieland in Ahoy, Rotterdam. Op het schoolplein kunnen kinderen oudhollandse spelletjes doen zoals hinkelen en steltlopen.

Van zaterdag 7 juli t/m zondag 19 augustus zijn er zomerse teken- en schilderworkshops op de locatie aan de Nieuwe Haven 26 in Dordrecht. Bij mooi weer wordt de museumtuin ingericht met schildersezels. Kinderen krijgen allemaal hun eigen schildersdoek en mogen kiezen of ze vrij schilderen, of dat ze gebruik maken van de tekenmodellen uit de collectie. Ook buitenschoolse opvangcentra zijn van harte welkom om de activiteiten te komen bezoeken. Ontvang korting op de toegang met een Jeugdvakantiepaspoort of Rotterdampas.

Zomerse teken- en schilderworkshops
datum: Van zaterdag 7 juli t/m zondag 19 augustus 2012
(gesloten op maandag)
locatie: Nationaal Onderwijsmuseum Dordrecht, Nieuwe Haven 26
tijd: 11.00 – 17.00 uur
toegang: €3,- per kind

Schoolplein tijdens Jeugdvakantieland in Ahoy
datum: 30 juli t/m 10 augustus 2012
(in het weekend gesloten)
locatie: Ahoy, Rotterdam
tijd: 10.00 tot 16.00 uur
toegang: €5,- per kind 4 t/m 12 jaar

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.