‘Nederland bloeit’ scoort op Floriade

'Nederland bloeit' scoort op Floriade 9

De stand van Nederland Bloeit op de Floriade. Foto’s: Nederland Bloeit


De positieve geluiden over de Floriade bereiken ons dagelijks via de Social Media. Elke Dag Vakantie is zelf nog niet gaan kijken bij de ‘groen-expositie’ in Limburg. Veel anderen wel, zo blijkt onder andere over de enthousiaste reactie van de ‘Nederland Bloeit’-organisatie: “Na drie maanden Floriade hebben al meer dan 100.000 bezoekers het paviljoen Nederland Bloeit bezocht. Alleen al de afgelopen maand juni bezochten bijna 44.000 bezoekers het paviljoen. Dagelijks zijn er gemiddeld 1500 bezoekers met uitschieters naar 2500 op drukke dagen. Het gastenboek puilt uit van de positieve complimenten over de educatieve waarde, de totale beleving van ruiken, proeven, voelen en zien, de mooie filmische beeldverhalen en het persoonlijke contact met ‘echte’ ondernemers. Ook zijn ouders en begeleiders van schoolklassen te spreken over de educatieve waarde van het paviljoen voor kinderen. Een fantastisch resultaat tot nu toe!”, aldus Nederland Bloeit.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.