Openlucht films in New York

Buiten film kijken in New York

Op een lekkere zomeravond wil je niet in een benauwde bioscoop zitten, maar misschien wil je wel film kijken. Nu kun je deze zomer in alle vijf de wijken van New York op meer dan 40 locaties genieten van films in de buitenlucht. Heel leuk om te doen met vrienden, familie of je geliefde. Locaties als de Bronx Terminal Market, Queens Museum of Art en Tompkins Square Park vertonen de beste klassiekers en blockbusters, maar ook documentaires en korte films. Dus als je deze zomer in new York bent wil je dit niet missen.

“NYC & Company is altijd bezig met initiatieven om de vijf wijken van de stad te promoten. Deze zomer vestigen we samen met Rooftop Films de aandacht op de levendigheid van de wijken door middel van gratis openlucht films in onder andere parken, stranden en markten”, aldus George Fertitta, CEO van NYC & Company. “We moedigen bezoekers en New Yorkers aan om deze zomer films in de buitenlucht te kijken en daarbij de winkels en restaurants in buurten zoals Fort Greene, Corona en St. George te verkennen.”

Ga voor de volledige lijst naar de website van NYC & Company.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.