Prinses voor een dag

Prinses voor een dag 8
Wie wil er nu niet prinses zijn? Of anders een ridder op het witte paard? Op de dinsdagen 31 juli, 7 augustus en 16 oktober aanstaande is het op Paleis Het Loo ‘Prinsen- en Prinsessendag’. Kom verkleed naar Paleis Het Loo in Apeldoorn, laat je schminken als een echte prins of prinses en neem plaats op een Koninklijke troon. In en rond het paleis kun je een speurtocht doen en het poppentheater speelt een vrolijke voorstelling voor jong en oud. Voor deze extra activiteiten wordt een supplement van € 1,50 p.p. gevraagd (wel in combinatie met een geldig entreebewijs).

Daarnaast is het mogelijk een ritje met de paardentram te maken (€ 1,00) of een kinderaudiotour (€ 3,00; vanaf 8 jr.) door het paleis te volgen, waarbij je met een hoofdtelefoon op langs de paleiskamers loopt en luistert naar een spannend verhaal over het paleis en zijn bewoners. Verkleed komen mag, maar hoeft niet.

Deelname Prinse(sse)ndag:
€ 1,50 per kind extra op de reguliere entreeprijs voor kinderen (maximaal 4 kinderen t/m 5 jaar per 1 betalende volwassene. Vanaf vijfde kind € 4,00 extra per kind). Aanmelding deelname niet nodig.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.