Shopping in Rotterdam on a budget

Voorkant e-book  ‘Shopping in Rotterdam on a budget’

Als je een dag naar de havenstad Rotterdam gaat, dan moet je eigenlijk wel shoppen. Alleen wat zijn nou de leukste winkels? Om je een uitkomst te bieden heeft blogger en budget fashionista Jocelina Paixão Fortes een engels e-book geschreven ‘Shopping in Rotterdam on a budget’. Zo vind je de beste en de goedkoopste plekken om te shoppen en te lunchen.

Shop as the locals do
In Rotterdam kun je ook met een klein budget leuke items scoren, als je maar weet waar je moet zijn. De leukste koopjes vind je zowel in de grote winkelstraat als in de verstopte boetiekjes. Local Jocelina deelt 15 shopping tips zoals haar favoriete cupcake bakery Alice in CAKEland, de populaire vintage shop Sister Moon en het sneakerparadijs Funkie House.

Alle tips zijn vanzelfsprekend gekoppeld aan de GoogleMap achterin het ebook. Ook adviseert de budget fashionista hoe je ‘on a budget’ naar Rotterdam kan reizen en er kan slapen. Of je nu een dagje of een heel weekend gaat shoppen in Rotterdam, dit ebook is je “local guide’ met shopadresjes die een bezoek waard zijn.

Het boek is hier te koop voor €8,-.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.