Slagharen viert Mardi Grass

Mardi Grass in Slagharen. Foto: Attractie- & Vakantiepark Slagharen


Zo kleurrijk uitgedost zie je de mensen zelden in Overijssel. Slagharen viert vanaf nu tot en met 19 augustus wordt het Amerikaanse Zomercarnaval Mardi Gras. Dit is het tweede jaar Mardi Gras in Slagharen en er zijn verschillende nieuwe activiteiten aan het evenement toegevoegd.

Mardi Gras is een feest dat in meerdere plaatsen wordt gevierd en is ontstaan in New Orleans. Het feest kenmerkt zich door parades, de kleuren paars, goud en groen, sierlijke maskers, uitbundige kostuums en kralenkettingen. De Mardi Gras weken in Slagharen geven volgens de organisatie een zomers karakter aan het park. Het begint ’s ochtends met een warm Mardi Gras welkom en het gaat de hele dag door met zomerse muziek, de Mardi Gras Fountain experience, Rythm
& Drums en de Zomercarnaval Parade met nieuwe paradewagens.

Tijdens Mardi Gras worden kralenkettingen uitgedeeld door medewerkers. En aan het einde van de middag zal degene met de meeste kettingen tot prins of prinses van het Carnaval verkozen worden. Als afsluiting van de dag is er een Mardi Gras afterparty met live optredens van artiesten, dj’s en danseressen. Tijdens deze party kunnen gasten zomers genieten op het strand met palmbomen. Het park heeft rekening gehouden met het Nederlandse weer en gezorgd voor een Beach tent.
Voor meer informatie ga naar www.slagharen.com.

Een video van hoe het vorig jaar ging staat hier onder:

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.