Snoepreisje voor webloggers


Kijk dit is een van de redenen waarom we met deze website zijn begonnen, om ook ooit zo’n uitnodiging te krijgen: Reisbloggers zijn populair, hun blogs worden massaal gelezen, ze komen op de meest bijzondere plekken en kunnen als geen ander nuttige informatie verspreiden via het internet. Cape Town Tourism heeft daarom vier internationale reisbloggers gevraagd om hun ervaringen over Kaapstad te bloggen. Op deze manier worden alle details van hun avonturen gedeeld en vormen deze een inspiratiebron voor andere reizigers.

Verborgen schoonheden ontdekken
Bloggers zijn invloedrijk en bereiken elke maand miljoenen lezeres via hun eigen online netwerk. De reisjournalisten die Kaapstad gaan ontdekken, werken voor Lonely Planet, CNN, National Geographic Traveler Intelligent en Travel + Leisure Magazine. De vier mogen een week in Kaapstad blijven en alles in en rond deze bruisende metropool ontdekken. Hun ervaringen zijn via twitter te volgen (# LoveCapeTown). Het avontuur begint zaterdag 28 juli en eindigt 5 augustus. Naast de must-see toeristische hoogtepunten in Kaapstad, zoals de Tafelberg bewandelen en paragliding van Signal Hill, zullen ze ook de verborgen schoonheden van de stad ontdekken door bijvoorbeeld op de fiets door Khayelitsha te gaan, om zo in contact te komen met de lokale bevolking.

Online marketing campagne
De inzet van de bloggers is onderdeel van een grote online marketingcampagne van Cape Town Tourism om nog meer nationale en internationale toeristen naar Kaapstad te trekken. Cape Town Tourism verwacht dat er vele onverwachte, mooie en fascinerende verhalen gedeeld worden over Kaapstad. Real-time delen van content is een krachtige marketing tool en mag niet meer ontbreken in het huidige digitale, online tijdperk. Consumenten willen snel relevante informatie kunnen opzoeken in slechts een paar klikken. Bloggers delen hun ervaringen op bestemming real-time waardoor dit makkelijk online te vinden is.

Bloggers volgen?
Voor wie de reisavonturen van deze bloggers wil volgen:
# LoveCapeTown
Keith Jenkins @velvetescape
Melvin Boecher @traveldudes
Nellie Huang @wildjunket
Matt Long @landlopers

One Response

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.