Uki woont in Bobbejaanland


Bobbejaanland opent de deuren van indoorspeeltuin Ukiland, waar alles draait om het tv-figuurtje Uki. Uki is het gele, vrolijke figuurtje dat al 2 jaar te zien is op RTL Telekids voor de doelgroep tot 4 jaar. Samen met z’n vriendjes Konijn, Egel, Eekhoorn, Schildpad, Eend & Bloemen beleeft Uki een hele leuke tijd in de prachtige natuur. Uki krijgt naast z’n dagelijkse tv-serie nu ook een eerste eigen indoor speeltuin genaamd Ukiland, dat door Katleen Aerts (ex-K3) geopend werd in ’t Plezantste Land, in samenwerking met Universal Music Belgium en eci.be.

Roland Kleve, directeur van Bobbejaanland, introduceert Ukiland als volgt in Bobbejaanland: “Kinderland was al een fantastisch leuk, overdekt speelparadijs voor de allerkleinsten. Nu we Uki mogen verwelkomen wordt het plezier voor de doelgroep 1 tot 4 jaar alleen maar groter, daar zijn we heel erg trots op. Bobbejaanland is een familiepark voor jong en oud en Ukiland is hier een mooi bewijs van.”

Naast het nieuwe Ukiland is er deze zomer nog meer te beleven op vlak van show en entertainment, met de nieuwe paardenshow als topper. Bobbejaanland stelt ook de nieuwe 4D-film Yogi Bear voor. Bezoekers gaan samen met de hongerige beer op avontuur in Yellow Stone Park om bij alle toeristen een lekkere maaltijd te scoren. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer dan vijftig andere attracties, waarvan heel wat overdekt.

Adres: Bobbejaanland, Olensteenweg 45, 2460 Lichtaart, Website: www.bobbejaanland.be

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.