Verstuur een strandkaart

Verstuur een strandkaart 9

De promo-foto van de actie van Q-Music.


Menige vakantieliefde begint in het brandende zand op het strand. Op diezelfde plek kun je nu ook op een moderne manier de liefde verklaren aan een ander, dankzij de Belgische radiozender Q-Music. Sinds deze week staat er in Oostende namelijk een bijzondere ‘strandprinter’ klaar. Het toestel, dat bestuurd wordt met slechts een iPad, kan teksten van 300 vierkante meter in het strand graveren tijdens de eb. De radiozender maakt er daarna een foto van, die je kunt printen of als ansichtkaart versturen. Maar ook delen van Facebook en Twitter is mogelijk. De radiozender heeft een team ingenieurs aan het werk gezet om deze strandprinter te realiseren en zij hebben er vier maanden aan gewerkt.

Q-luisteraars kunnen hun boodschappen en tekeningen doorgeven via q-music.be. Teksten mogen maximaal dertig karakters bevatten.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.