Vliegen van Rotterdam naar London

Vliegen van Rotterdam naar London 9

Katinka van Ekeren, Commercial Manager Nederland voor British Airways en Iberia.


Voor wie regelmatig op Engeland vliegt, ontstaat er later dit jaar een nieuwe mogelijkheid. British Airways gaat namelijk vanaf 9 december 2012 drie keer per dag vliegen tussen Rotterdam The Hague Airport en London Heathrow Terminal 1.

De dagelijkse verbinding biedt zowel zakelijke reizigers als consumenten honderden aansluitmogelijkheden om via London Heathrow te vliegen naar het wereldwijde netwerk van British Airways met wereldsteden als Hong Kong, New York, Miami, Los Angeles, Johannesburg, Singapore, Sydney en nog vele anderen steden.

British Airways verstevigt haar positie verder in Nederland met het starten van deze nieuwe route vanaf Rotterdam The Hague Airport. De drie nieuwe vluchten en de negentien dagelijkse vluchten vanaf Schiphol Amsterdam Airport naar London Heathrow, London City en London Gatwick vormen samen een luchtbrug van 44 vluchten per dag tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland. British Airways vliegt vanaf Rotterdam met een Airbus A319 en A320 waarin plaats is voor respectievelijk 145 en 180 passagiers.

Wij zijn zeer verheugd dat we binnenkort starten met het vliegen vanaf deze dynamische en commercieel zeer belangrijke luchthaven. We hebben echt gekeken waar we voor onze klanten waarde kunnen toevoegen en hebben gemerkt dat er een grote vraag is naar vluchten vanaf Rotterdam. En niet alleen zakelijke reizigers hebben profijt van de handige aansluiting op het uitgebreide wereldwijde netwerk van British Airways. Vanaf London Heathrow Terminal 5 kunnen ook Nederlandse vakantiegangers eenvoudig overstappen op een vlucht naar een van de meer dan 400 wereldwijde bestemmingen van British Airways en haar partners.

— Katinka van Ekeren, Commercial Manager Nederland voor British Airways en Iberia

De eerste vlucht vanaf Londen vertrekt om 8.20 uur in de morgen, gevolgd door een vlucht vroeg in de middag en een derde vlucht aan het einde van de middag. Vanaf Rotterdam the Hague Airport vertrekken er in de middag twee vluchten naar London Heathrow en één in de avond.

Een vliegticket naar Londen is verkrijgbaar vanaf € 77,- enkele reis, inclusief alle belastingen. Passagiers van British Airways profiteren tevens van gratis bagageruimte, gratis online check-in met stoelreserveringen tot 24 uur voor vertrek en eten en drinken aan boord.

Nieuwe bestemmingen die zijn toegevoegd aan het winterschema van British Airways zijn onder andere London Heathrow naar Seoul en London Gatwick naar Las Vegas. Een volledig overzicht van de vluchten van British Airways in Nederland is te vinden op ba.com. Klanten kunnen hier hun vlucht boeken, inchecken en betalen online gegarandeerd de laagste prijs.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.