Wie wil er naar Mexico?


Op het werk is een collega die naar Mexico naar vakantie gaat. Dat hoor je niet zo vaak meer de laatste jaren. Op zich geen wonder, want alleen al bij het horen van de naam dringen zich allerlei lugubere beelden zich bij mij op. Lijken langs de snelweg, bendes die verslaafdenklinieken binnenvallen om de drugshandel gaande te houden, journalisten die bij bosjes vermoord worden. Geen vrolijk plaatje. Niet iets waar je naar uitkijkt. Maar ik heb me goed gehouden en geen negatieve verhalen over het land in de rondte gestrooid. Als een soort erfenis heeft de bewuste collega onderstaand filmpje in zijn overdrachtsmail geplakt. En als je dat ziet denk je: Ziet er goed uit, zouden de media een verkeerd beeld van het land scheppen? Hebt u recente ervaringen met vakantie in Mexico?

[ADVERTENTIE] De meeste Nederlandse toeristen verblijven tijdens hun vakantie in Mexico in Playa del Carmen of Cancun. Hier gaat de fraaie natuur die kenmerkend is voor landen in het Caribisch gebied hand in hand met de fraaie hotels en resorts waar u tijdens uw verblijf in Mexico kunt overnachten. Vergelijk de prijzen van accommodaties, vliegtickets en last minutes voordat u vertrekt en ontdekt het schitterende land.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.