Win een droomreis naar Duitsland

Win je droomvakantie naar Duitsland en ga bijvoorbeeld naar Berlijn.

Vind je Duitsland het ideale vakantieland? Stel dan je droomvakantie samen op deze Facebook-pagina en maak kans om de reis te winnen. In de Facebook-App kun je van verschillende onderdelen je perfecte vakantie samenstellen. Voor de App werkt het Duitse verkeersbureau samen met 23 partners dit zijn bijvoorbeeld: deelstaten, regio’s en steden. Zij stellen de onderdelen voor de droomreis ter beschikking.

Als je meegedaan hebt aan de wedstrijd kun je je vrienden uitnodigen om ook te proberen hun droomreis te winnen. Aan het einde van de wedstrijd wordt er een winnaar getrokken die zijn droomreis door Duitsland met een tweede persoon vóór het eind van het jaar echt mag verwezenlijken.

0

One Response

  1. Cuyt

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.