Nieuwe iPhone App Dierenpark Emmen

Screenshot van de nieuwe app van Dierenpark Emmen

Je hebt geen plattegrond meer nodig om Dierenpark Emmen te bezoeken. Je download gewoon de app voor je Iphone en je bent klaar voor een dagje dierentuin. Een plattegrond is niet het enige wat je in de app kan vinden er staat ook een nieuwsfeed,activiteitenoverzicht, het programma van de dag en praktische informatie in. Ook heeft de app verschillende themaroute’s, zo kun je het park op een andere manier ontdekken.

De App bevat twee themaroutes. De ”Beroemde Dieren” route biedt spannende informatie over bijzondere dieren in het park, zoals Uca de brilbeer, Zulu de leeuw, Zorro de mantelbaviaan en Ricardo de zebrahengst. De route “Ontdek de plek” stuurt de bezoeker naar de mooiste en vaak overgeslagen plekken van Dierenpark Emmen.

Op de kaart ziet de gebruiker waar deze zich bevindt in het park. Op diverse plaatsen (hotspots) geeft de App automatisch meldingen wanneer er iets te ontdekken is. De bezoeker wordt dan uitgedaagd om opdrachten uit te voeren en krijgt als beloning leuke en nuttige achtergrondinfo over het betreffende dier. In het logboek kunnen ontdekkingen later nog eens bekeken worden.

Op termijn zullen nieuwe routes toegevoegd worden zodat bij een volgend bezoek er weer opnieuw van alles te ontdekken valt. Voor meer informatie ga je naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.