Drijvend kamperen in Thailand

Drijvend kamperen in Thailand 9

Drijven kamperen in The Rainforest Camp in Thailand. Bron: rainforestcamp.com

Kamperen midden op een meer, het kan in Thailand. Midden op het Cheow Larn Lake in het regenwoud van Khao Sok National Park drijven luxe tenten. Om hier te kunnen overnachten moet je eerst anderhalf uur met de boot door de jungle om The Rainforest Camp, dit is de naam van de camping, te bereiken. Maar daar krijg je ook wat voor terug, je kijkt vanuit je tent uit rotsformaties van de Limestone Mountains en je slaapt midden in de natuur.

En als je hoeft niet bang te zijn dat je vast zit in je drijvende tent want er is genoeg te doen. Overdag kunt je met de kajak het nationale park verkennen en op zoek gaan naar wilde apen en vogels. Je komt ’s avonds tot rust en geniet van zonsondergang boven de jungle of je maakt een nachtduik in het meer. Genoeg te beleven dus.

Ben je niet zo van het water maar wil je ook luxe camperen in Thailand? Dan kun je naar het nabijgelegen Elephant Hills Luxury Tented Camp. Dezelfde luxe tenten gecombineerd met een olifantenkamp waar de begeleiders je alles over de dieren kunnen vertellen. je mag er zelfs het eten voor de olifanten voorbereiden en ze voeren en wassen. Het is een diervriendelijk kamp waar de olifanten goed behandeld worden.

Meer informatie vind je op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.