Een moderne klassieke koffer

De Rimowa koffer heeft een klassiek uiterlijk maar is voorzien van modern comfort.

Het is toch wel opvallend dat steeds meer dingen die vroeger in de mode waren terug komen. Zo is het ook met bagage dus ook. Misschien is het omdat de materialen degelijker zijn en misschien was alles vroeger beter. Dat vinden ze bij Rimowa in ieder geval wel. Zij hebben een koffer ontworpen met de looks van vroeger maar de kenmerken van moderne bagage. Een moderne koffer in een klassiek jasje.

Met de Classic Flight collectie presenteer Rimowa een stijlvolle serie koffers waarin comfort en nostalgie zijn herenigd. De leren handvatten en retro voering met vliegtuigmotief vinden hun oorsprong in de lange geschiedenis van het koffermerk. De tijdloze koffer met de kenmerkende en opvallende ribbelstructuur heeft een robuust, glimmend, aluminium uiterlijk.

De retro koffer is aangepast aan de wensen van de reiziger van deze tijd. Dankzij kogel gelagerde wieltjes, voor optimaal rolcomfort en de telescopische handgrepen, doet het retro uiterlijk van de collectie niets af aan de functionaliteit. Nostalgische verpakkingsriemen houden belangrijke spullen, zoals een notebook en je mobiele telefoon, op ieder gewenst moment paraat.

Het kleinste model, de cabine trolley, voldoet aan de IATA-aanbevelingen en kan zonder problemen mee als handbagage. De Classic Flight is er in verschillende maten. Meer informatie vind je op de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.