FutureLand Ferry vaart extra rondje

De FutureLand Ferry vaart op de Maasvlakte 2.

Er willen zoveel mensen met de Ferry van het bezoekerscentrum FutureLand op de maasvlakte 2 dat er voor de boot een extra rondje gaat varen. De komende weken kunnen vroege vogels mee met de Ferry om de haven van dichtbij te zien. De voormalige veerboor vertrekt op zondagochtend 12, 19 en 26 augustus ook om 10.30 uur. Wie voor deze tocht door de haven in aanbouw op tijd zijn bed uitkomt, ontvangt aan boord een leuke verrassing.

De FutureLand Ferry neemt bezoekers van FutureLand mee op het tijdelijke binnenmeer dat ontstaan is bij de aanleg van de havenuitbreiding voor een rondvaart door het nieuwste en modernste stuk havengebied van Europa. In 2014 gaan hier de grootste containerschepen afmeren. Vanaf de FutureLand Ferry kunnen de nieuwe kades en het vers opgespoten land van dichtbij bekeken worden. Deskundige voorlichters van FutureLand vertellen tijdens de rondvaart het verhaal van Maasvlakte 2. Wie goed oplet kan ook de enige bewoner van het binnenmeer spotten: zeehond Sandy. Tot maart 2013 blijft de FutureLand Ferry ingesloten in het tijdelijke binnenmeer.

Wil je ook met de FutureLand Ferry? Ga dan naar de website.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.