Liefst kamer delen met George Clooney

Liefst kamer delen met George Clooney  9

In dit hotel in Cancun, Mexico met George als roomie, lijkt me de perfecte vakantie!

Wat zijn nou goede eigenschappen voor een reisgenoot? Dat is de vraag die Hotels.com 200 mensen voorlegde. De belangrijkste eigenschappen zijn betrouwbaarheid en humor. Het is ook wel handig als je roommate een beetje dezelfde levensstijl heeft. Anders wil jij de hele dag cultuur snuiven en de ander de hele nacht stappen, dan heb je geen gezellige vakantie. George Clooney schatten mensen in als een enorm betrouwbare en grappige man want met hem zouden ze het liefst een kamer delen.

Betrouwbaarheid en gevoel voor humor zijn volgens tweederde van de ondervraagde reizigers de belangrijkste eigenschappen van een kamergenoot. Voor de helft van de ondervraagde hotelgasten is het tevens van belang dat hun roommate een vergelijkbare levensstijl heeft. Eenderde van de reizigers hecht er veel waarde aan dat de persoon waarmee zij een hotelkamer delen zorgzaam is. 17 procent van de ondervraagden vindt het belangrijk dat de metgezel een aantrekkelijk lichaam heeft.

Kamergenoten die last hebben van winderigheid, zich egoïstisch gedragen of roken worden aanzienlijk minder gewaardeerd. Deze eigenschappen zijn bij ruim 80 procent van de ondervraagden het minst geliefd.

Maar met welke beroemdheid de Nederlandse reiziger het liefst een kamer delen?De populairste kamergenoot is George Clooney. Bijna 10 procent van de ondervraagden zou graag een nacht met hem in een hotelkamer doorbrengen. Katja Schuurman is de meest geliefde vrouwelijke roommate.

 

 

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.