Maak een roadtrip door de USA

Maak een roadtrip door de USA 8
Een roadtrip maken is waarschijnlijk een Amerikaanse uitvinding. Geen wonder in zo’n uitstrekt land met zoveel goede wegen. Als je op familiebezoek wilt ben je zo een paar honderd kilometer onderweg. Ook voor toeristen is het cruisen over de Amerikaanse snelwegen een aantrekkelijke gelegenheid. Er is nu sinds kort een website die je helpt om je route door het land van Uncle Sam zo goed mogelijk voor te bereiden en niet ongemerkt langs allerlei pareltjes te zoeven. De site heet Roadtrippers en is gemaakt door James en Tatiana Fisher. Zij creëerden de webapp uit frustratie met andere reis-apps, die alleen nationale ketens en voor de hand liggende toeristische trekpleisters tonen. Het echtpaar dacht dat ze beter zou kunnen doen – zodat RoadTrippers maakten, in de hoop om meer avontuurlijke reizigers te inspireren.

In tegenstelling tot Google Maps, neemt RoadTrippers je mee op de meest bizarre, avontuurlijke route. Het laat je stoppen op plekken waar je bijvoorbeeld verlaten kermissen kunt vinden. De app geeft ook aan hoeveel brandstof je kwijt bent en produceert een printbare versie van je route.
Maak een roadtrip door de USA 9

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.