Mensen vechten om een strandstoel

Vandaag is het rustig op het werk. Buiten schijnt de zon en ik moet hier in dit stoffige kantoor mijn tijd doorbrengen. Uit verveling kijk ik wat rond op internet en vind een filmpje waarbij ik mijn lach moet inhouden. Zie op youtube

Mensen die geobsedeerd zijn door het vinden van een goede ligstoel in een waterpark. Waar je tijdens je vakantie al niet druk mee kan zijn!

Het filmpje wekte mijn interesse en keek ik of er nog meer van dergelijke filmpjes zijn. Helaas niet ergens anders een meesterlijke equivalent, maar wel een onderzoek over hoeveel mensen een strand/zwembadstoel reserveren door hun handdoek erop te leggen en vervolgens het zwembad te verlaten. Zelfs 10,6% voor het ontbijt! Moet je voorstellen dat je ’s ochtends wakker wordt in een prachtig hotel, je ogen open doet en denkt: een strandstoel bedingen! Men zou toch aannemen dat een mooie bezienswaardigheid of lekker eten hetgeen is waar de meeste mensen hun tijd mee verdrijven tijdens de vakantie, maar onderzoek wijst toch mooi wat anders uit.

Ik was benieuwd naar de portaal die dergelijke onderzoeken deed en kwam zodanig op http://www.holidaycheck.nl/. Blijkt eigenlijk een zeer overzichtelijke site te zijn met hotelbeoordelingen en bezienswaardighedeninformatie. Zeer bruikbaar voor het boeken van mijn vakantie naar Spanje, waarvan ik kan gaan genieten als ik hier al mijn werkzaamheden afgerond heb. Ik moet daarvoor nog even doorbuffelen, maar gelukkig kan ik me ondertussen vermaken met de prachtige foto’s en de mooie omschrijvingen op de site.

Mensen vechten om een strandstoel 9

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.