Met de krant op het strand


De geur van een Franse Tabac-winkel zul je als moderne toerist niet zo vaak meer opsnuiven. Immers er zijn legio mogelijkheden om op een andere manier aan je nieuws te komen. Niet meer hoopvol in het krantenrek kijken of er nog een Nederlands krantje van een dag oud bij hangt. Immers met je tablet-computer kun je overal de krant van dezelfde dag nog binnenhalen. Eerder schreven we al over de pdf-krant die de Wereldomroep dagelijks rondpompt, maar ook de landelijke kranten spelen op de nieuwe digitale techniek in. Zo kun je bij de Telegraaf voor 15 euro een maand een iPad-abonnement nemen om zo op de camping de krant van die dag te lezen. Dezelfde service biedt ook de Volkskrant. Bij het AD hebben we dat niet kunnen vinden. Bij de Telegraaf | Bij de Volkskrant

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.