Reisreporter voor de Telegraaf

Reisreporter voor de Telegraaf 8
Dagblad de Telegraaf is met een nieuwe site begonnen: www.reiskrantreporter.nl. Door de naam wordt een duidelijke link gelegd met de wekelijkse reissectie van de krant. De bedoeling is dat mensen hun eigen reisverhalen en foto’s naar de site uploaden en dat er – populair woord! – een community ontstaat rond bijvoorbeeld een bepaalde bestemming. En het levert natuurlijk allemaal gratis kopij op voor de site (en de krant). Wie nu zijn vakantieverhaal instuurt maakt er kans op weer direct te kunnen vertrekken voor een nieuwe reis: Naar Oman. Overigens zijn er (veel) meer van dit soort reissites op internet. Zo heeft het tijdschrift Columbus de site www.reisreporter.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.