Rust zoeken met ruige trailer

Wie A zegt moet ook B zeggen, oftewel die SUV zegt moet ook offroad trailer zeggen als het om vakantie gaat. Voor iedereen die van ‘stoere’ auto’s en vakanties houdt, die zou eens serieus moeten kijken naar onderstaand filmpje van de UEV 490 Conqueror Australia Off Road trailer. Als je de aanhanger in een eerste aanblik ziet denk je dat hij nogal karig is, maar hij blijkt van binnen flink wat ruimte te hebben en zelfs voorzien te zijn van een breedbeeld tv. Er zijn ook voldoende slaapplekken, een uitgebreide (uitschuifbare) keuken en er is zelfs aan een douche gedacht. Dit is wel wat voor het clubje avonturiers dat we laatst op de boot naar Engeland troffen. Die gingen regelmatig naar Schotland, om daar het maximale uit hun fourwheeldrives te halen. Dan zoiets mee en wakker worden op een winderige bergtop, dat moet toch het summum zijn.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.