StrandweerApp van Piet Paulusma


Piet – Oant Moarn! – Paulusma komt met een nieuwe weerapp voor het exacte strandweer: de StrandWeerApp. De StrandWeerApp is een uitbreiding op de weerapps van de bekende weerman. Met deze weerapp voor Apple, Android en later ook voor Windows Mobile toestellen wordt de actuele weersituatie van de gehele Nederlandse kust weergegeven. Waar nu nog gebruik wordt gemaakt van weerstations meer landinwaarts, maakt de StrandWeerApp gebruik van weerstations aan het strand.

De weerstations en zendkastjes zijn geïnstalleerd bij 54 strandpaviljoens langs de kustlijn. Deze paviljoens worden ook bij naam genoemd. Tevens worden er op dit moment camera’s geplaatst om de consument een beeld te geven van het actuele beeld aan het strand, op termijn zullen deze worden toegevoegd aan de StrandWeerApp.

Recent heeft de sector aangegeven dat de algemene weersverwachtingen regelmatig een ander beeld geven van het daadwerkelijke weer aan het strand. In samenwerking met de Nederlandse Vereniging van Strandexploitanten is de app ontwikkeld. Naast de StrandWeerApp wordt de informatie ook weergegeven in Piet! de weerapp van Piet Paulusma, www.pietsweer.nl, Facebook, Hyves en dagelijks op SBS 6 en 100% NL. De StrandWeerApp, evenals Piet! de weerapp van Piet Paulusma, zijn in de appstores van Apple, Android Market en later Windows Mobile te downloaden.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.