Utrechtse T-shirt ontwerp wedstrijd

Utrechtse T-shirt ontwerp wedstrijd 9

Doe mee aan de Utrecht T-shirt Ontwerp wedstrijd.

Als echte Utrechter wil je de liefde voor je stad uit dragen, op een t-shirt . Daarom hebben de VVV Utrecht en de Katoenfabriek een T-shirt ontwerp wedstrijd uitgeschreven. Zij roepen alle creatieve Utrechtenaren op om hun ontwerp in te sturen. Het winnende ontwerp wordt echt in productie genomen, je werk zal dus door heel Utrecht en omstreken te zien zijn. Stuur je T-shirt op voor 20 september om kans te maken op de prijzen.

Via de website, een initiatief van kledingwinkel en duurzame textieldrukkerij de Katoenfabriek, kunnen deelnemers de voorwaarden lezen, het T-shirt template downloaden en vervolgens hun ontwerp uploaden. Alle ontwerpen worden vervolgens geplaatst op Facebook.

De vakjury, bestaande uit Gemma Adelaar (manager Toerisme Utrecht VVV) Kasper&Yvette (Katoenfabriek) en Ward Rennen (Directeur Stichting het Utrechts Museumkwartier) zullen de beste drie inzendingen kiezen. Vervolgens zal middels Facebook en Twitter het béste ontwerp gekozen worden door de bewoners van Utrecht.

Het winnende ontwerp wordt in productie genomen en zal exclusief worden verkocht via Utrechtshirts.nl, VVV Utrecht (Domplein 9) en de Katoenfabriek (Oudegracht 382). De winnaar ontvangt het eerste T-shirt tijdens de lancering van het nieuwe winkelconcept van VVV Utrecht aan het Domplein dit najaar. Naast een dozijn shirts met het winnende ontwerp ontvangt hij/zij een Utrecht prijzenpakket, bestaande uit onder andere een Domtoren beklimming, Utrecht wijn, bier en andere Utrecht souvenirs, en uiteraard ook een marge per verkocht T-shirt!

Meer informatie vind je hier.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.