Zeven stedentrips in je zak

Screenshot Capitool App

De makers van de bekend Capitool reisgidsen hebben iets nieuws, de Capitool Compact iPhone app. Vanaf nu hoef je niet meer de boeken mee te nemen als je op reis gaat maar heb je genoeg aan je telefoon. Heel handig want die heb je toch al bij je. De app is te gebruiken om je reis thuis voor te bereiden of ter plekke je weg te vinden. Eigenlijk precies zoals je gewend bent maar dan via je telefoon. Ze hebben een Capitool Compact iPhone app gemaakt van de 7 populairste stedentrips: Amsterdam, Barcelona, Berlijn, Londen, New York, Parijs en Rome.

Er zitten een paar handige functies in deze app. Je kan de kaarten thuis downloaden en op bestemming off line bekijken. Zo heb je geen hoge mobiele internetkosten en het scheelt je een papieren kaart. Er zit een “verras me” functie op. Deze functie is gebaseerd op je locatie en geeft je tips in vijf categorien: Accommodatie, Entertainment, Winkelen, Eten & Drinken, en Bezienswaardigheden.

Daarnaast heb je met de app alle informatie bij de hand uit de Capitool gidsen. Hij bevat  informatie uit de eerste hand over architectuur, interessante musea, de leukste attracties voor kinderen, de fraaiste parken, trendy uitgaansgelegenheden en de beste hotels, winkels en restaurants.

Om het compleet te maken is deze app vol met up-to-date informatie uit Capitool Compact. Je kan naar eigen eigen voorkeur bladwijzers toevoegen, indelen of verwijderen en de zoekfunctie helpt je gemakkelijk te vinden wat je nodig hebt.

De App is te koop in de App Store en kost €5,99 en voor alle Apps op een rij kijk je hier.

Screenshot Capitool App


 

 

 

 

 

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.