ANWB stopt voordeeltjes in app


Veel Nederlanders zijn lid van de ANWB (Is het niet de grootste vereniging van Nederland?) en om het profijt daarvan te vergroten heeft de organisatie nu een app uitgebracht (voor Androïd en iPhone) die het leven van de reizende mens veraangenaamd.

Het is één app voor al je vragen onderweg: ANWB Onderweg brengt je Verkeersinformatie, alternatief met OV of Samenrijden, de Wegenwacht en Hulp bij schade. ANWB leden hebben bovendien exclusief toegang tot parkeer- en tankinformatie. Verkeersinformatie: Overzicht van files (A- en N-wegen), flitsers (A-wegen) en werkzaamheden inclusief de ANWB verkeersverwachting.

OV/Samenrijden: Achteraansluiten in de file hoeft niet meer. ANWB Onderweg biedt alternatieven in de vorm van openbaar vervoer en samenrijden. Hij bepaalt je huidige locatie. Jij geeft je bestemming aan, in de vorm van een adres, locatie op de kaart of contactpersoon. Of kiest voor een recente bestemming.

Parkeren: Als ANWB lid kun je parkeermogelijkheden bekijken in ANWB Onderweg. Aan de kleuren laat ANWB zien welke parkeertarieven gelden. Vaak is even verderop parkeren goedkoper. Klik op Parkeer Nu knop om de locatie van je auto op te slaan. Met de functie Toon auto vind je de auto eenvoudig terug – waar je ook bent. En ben je klant van Parkmobile, Yellowbrick of Park-line, dan kun je via deze app ook meteen betalen.

Tanken: Als ANWB lid kun je tankmogelijkheden bekijken in ANWB Onderweg. Druk op Tanken en je krijgt de benzineprijzen en het tankstationadres. Heb je een tankstation gevonden met ‘Ledenvoordeel’? Tank dan daar en spaar voor korting op vertoon van je lidmaatschapskaart.

Wegenwacht: ANWB Onderweg biedt je de Wegenwacht (inclusief handige doorgifte van je huidige locatie). ANWB Onderweg biedt je tips en handige telefoonnummers als je in problemen komt.

Het downloaden van de app kan hier voor Androïd en iPhone.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.